Φρεάτια, Ανθρωποθυρίδες, Σχάρες.Κατασκευή και Πώληση Χονδρική/Λιανική

ISO 9001 IQNet Certified Management System CE Certified

ΑρχικήΦρεάτιαΦρεάτια ΑνοξείδωταΦρεάτιο Ανοξείδωτο 40x40

Φρεάτιο Ανοξείδωτο 40x40

Τα Ανοξείδωτα Φρεάτια έχουν τυποποιημένες διαστάσεις από 40x40 έως και 70x70 άλλα μπορούμε να κατασκευάσουμε και ιδιαίτερες διαστάσεις εφόσον αυτό μας ζητηθεί.

Είναι στεγανά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε άνοιγμα δαπέδου -ειδικά σε χώρους με υγρασία-, ή είναι κοντά στη θάλασσα. Επενδύονται και είναι μη ορατά.

Δεν τοποθετούνται αμορτισέρ σε κανένα ανοξείδωτο φρεάτιο λόγω του μικρού γεμίσματος (2 cm) δεν  είναι πολύ βαρύ.

Αποτελείται από :

 • Τη βάση η οποία έχει 1 γραμμή από διπλό λάστιχο και 1 νεροσταλάκτη. Η οποία βάση στο κάτω μέρος έχει 8 σωληνάκια (αναμονές), στα οποία τοποθετούμε μέσα τους 8αρια σταλ που προεξέχουν 10 cm περίπου. Ο πλακάς το τακάρι, το φέρνει στην αλφαδιά που πρέπει και το γεμίζει με μπετό. Με αυτόν τον τρόπο ή ηλεκτροκολλόντας τη βάση, σταθεροποιούμαι το καπάκι στο δάπεδο.

 • Το πάνω μέρος (ταψί) που είναι προσαρμοσμένες η υποδοχές (ανοξείδωτες φτιαγμένες στον τόρνο)η οποίες δέχονται της βίδες (ανοξείδωτες)και τα ανοξείδωτα χερούλια (αναλόγως το μέγεθος του καπακιού είναι και η ανάλογες βίδες από 1-2). Βιδώνοντας τις βίδες το ταψί πιέζεται στα λάστιχα τις βάσης με αποτέλεσμα να το στεγανοποιεί. Επίσης το καθιστά ασφαλές διότι εάν κάποιος δεν έχει τα χρωμιομένα άλεν (κλειδιά) δεν μπορεί να το ανοίξει. Όταν το καπάκι είναι κλειστό και η βίδες στη θέση τους το νερό που θα πέσει σε μια βροχή θα μπει (ελάχιστο) στον αρμό που δημιουργείται ανάμεσα στο ταψί και στη βάση . Θα σταματήσει όμως στο λάστιχο. Όταν ανοίξει το καπάκι, το ελάχιστο αυτό νερό, θα μαζευτεί στον νεροσταλάκτη. Από εκεί έχοντας κάνει μια τρύπα στον νεροσταλάκτη και προσαρμόζοντας το ανάλογο Αξεσουάρ, τοποθετούμαι λάστιχο το οποίο πέφτει στο φρεάτιο αποχέτευσης. Η άν δεν κάνουμε τρύπα στον νεροσταλάκτη μαζεύουμε το ελάχιστο νερό με ένα σφουγγαράκι. Στο κάτω μέρος του ταψιού υπάρχει άλλο ένα ταψί και μέσα σε αυτό 2-3 δεσίματα(αντηρίδες),τα οποία κρατάνε κόντρα και δεν αφήνουν το πάνω ταψί να κάνει κοιλιά ή να κουνάει με αποτέλεσμα να μας πετάξει την εξωτερική επένδυση του.

Υλικό Κατασκευής:
Πλαίσιο και κάλυμμα από ανοξείδωτο χάλυβα 316 (πάχος πλαισίου 2,5 χιλιοστά, πάχος καλύμματος 2 χιλιοστά, πάχος λαμαρίνας από το κάτω μέρος 2 χιλιοστά).

Χαρακτηριστικά:
Το καθαρό άνοιγμα φρεατίου είναι 40cm x 40cm ενω η εξωτερική του διάσταση είναι 52,5cm x 52,5cm.Το βάρος του χωρίς γέμισμα είναι 14Kg και διαθέτει λάστιχα στεγάνωσης για απόλυτη στεγανότητα.
Στεγανό κάλυμμα φρεατίων που επενδύεται από το υλικό του περιβάλλοντος χώρου. Αφού τοποθετηθεί και επενδυθεί, η ορατή επιφάνεια του καλύμματος δεν είναι πάνω από 5 χιλιοστά.

Πλεονεκτήματα:

 • Δεν διαβρώνεται.
 • Δεν φρακάρει.
 • Ασφαλίζει με βίδες.

Εφαρμογές σε όλους τους χώρους και κατασκευές:

 • Υπόγεια μηχανοστάσια πισίνας.
 • Φρεάτια δεξαμενών.
 • Φρεάτια υδραυλικών ή ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.
 • Φρεάτια λυμάτων.
 • Φρεάτια βιολογικού καθαρισμού.


Τοποθέτηση: Γίνεται εύκολα από τον οποιοδήποτε αρκεί να τηρηθούν οι προδιαγραφές, οι οποίες παραδίδονται μαζί με τα κλειδιά και το κάλυμμα.

Παραδίδονται:

 • Ως απλό κάλυμμα χωρίς υποβοήθηση.
 • Διαστάσεις από 40x40 εκατοστά έως 70x70 εκατοστά.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Καθαρό άνοιγμα φρεατίου
40cm X 40cm
Εξωτερική διάσταση φρεατίου
52,5cm X 52,5cm
Βάρος (χωρίς γέμισμα)
14 Kg
Ύψος Πλαισίου
6,5cm
Βάθος γεμίσματος
2,2cm
Αμορτισέρ
ΟΧΙ
Λάστιχα στεγάνωσης
ΝΑΙ
Χερούλια ανύψωσης
2
Βίδες ΙΝΟΧ
2
Υλικό γεμίσματος
Πλακάκι – Μάρμαρο – Ξύλο